Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Da sie wykryć? + Skrypty do carry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. MAm pytanie jak nie wlacze zadnych exploitow itd to jest jakas szansa, nawet minimalna ze moge dostac bana (s1 bo mi sie spadlo xD). BO chce szybko wrocic do golda a z tymi ludzmi sie grac nie da. + podacie jakies skrypty do carry? THX

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Xerath, Katarina, Jinx,

Skrypty które będą ci potrzebne :

Riven - top Kurisu Riven

Katarina - mid  - xSalice Religion

Xerath - mid  

Ryze - top Lighting Ryze

BaseUlt3 - Beaving ( jinx,ezreal,draven itd. ) 

Ezreal - EasyEzreal

Marksman - Wszystkie skrypty adc. Najlepsze ; Jinx, Vayne,

jungle - MetaSmite 

Amumu - jungle StonedAmumu

Jarvan - SKOJarvanIV

Lee - Aktualnie każdy zbugowany ew. FuckingAwewsomeLeeSin

Syndra - mid GagongSyndra

Wyżej wymienione skrypty ( głównie Xerath i Syndra ) z mózgiem zaniosą cię do diamentu, a dla bardziej chciwych z rozwiniętym brain.exe challanger. ( Rozwinięty brain.exe to po prostu używanie mózgu..

Forum gdzie możesz odszukać skrypty:  joduska.me

Możesz również zajrzeć do tematu ze skryptami który jest podpięty w tym dziale, są również najlepsze skrypty na każdą postać.

Prócz exploitów nie jest to wykrywalne.

Pakiety nie są sprawdzane, dlatego nie są wykrywalne i nawet jeśli to tylko nieliczne momenty mogłyby czity sugerować.. Każdy gracz wysyła pakiety. Nawet nie czitujący swoim jednym kliknięciem, ale pakiety tylko pomijają '' klikanie '' i przekierowują '' zapytanie '' odrazu na serwer.

Opublikowano

JEst juz jakis fix czy cos? :P bo wkur*ony jestem i chce pograc i wycarrowac.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAntyWarrn  co do karatiny   KatarinaKittyKill nie jest lepszy od xSaliceReligionAIO 

I czym One sie różnia ?

Niczym, to ta sama Katarina, tylko, że w xReligion są wszystkie jego skrypty  o.O

Opublikowano

Niczym, to ta sama Katarina, tylko, że w xReligion są wszystkie jego skrypty  o.O

Poprzednia KatarinaKittyKill, a ta w xSaliceReligion, różni się trochę kodem (Tak jak wszystkie inne skrypty które się tam teraz znajdują.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jaki najlepsze ustawienia pod Katarinę, Riven Kurisu i Syndra Gagong

Te co masz na starcie, a Kurisu kliknij opcję '' Recomend Options ''  czy jakoś tak oznacza, Ustaw Polecane Opcje i to na '' ON ''.

Katarina te co są.

Gagong te co są ew. Q - E zmniejsz zasięg do 90%, i problem Gagong jest w tym, że często lami Q - E, a Syndra od Esk0ra jest bezpieczeniejsza tzn. nie robi takich błędów. Ale combo trochę wolniejsze i słabsze wlepianie kulek..

Opublikowano

Jest queque exploit :)

na rankedzie?

Jarają się rocznym LegendaryClient'em.

LC to projekt stworzony przez Snowla, kontynuowany przez Eddy'ego5641.

Oprócz QQexploit'u, w LegendaryCliencie, jest także Rune Edit (exploit).

QUhIR7.png

Opublikowano

Jarają się rocznym LegendaryClient'em.

LC to projekt stworzony przez Snowla, kontynuowany przez Eddy'ego5641.

Oprócz QQexploit'u, w LegendaryCliencie, jest także Rune Edit (exploit).

Wyjaśnij bo pewnie nie ogarną XDDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

Nawet są filmiki na yt co do instalacji ^^

Bo przecież wybranie miejsca, w którym instalator ma rozpakować pliki, to takie trudne.

Projekt tworzony przeze mnie, @Marcoly i @Mistejk także zawiera JoinMultipleQueues, projekt nazwaliśmy HMM.

QUhIR7.png

Opublikowano

Projekt tworzony przeze mnie, @Marcoly i @Mistejk także zawiera JoinMultipleQueues, projekt nazwaliśmy HMM.

Zajebany z LES'a XDDDDDDDDDDDDDDD

@Edit To oni zajebali, lol.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Co to LegendaryClient? xD. I co daje "EasySharpTool"? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...